"Искрено и лично" за балотажа

"Америка се шашна, когато избраха Доналд Тръмп. Българите четири пъти избират своя Тръмп"коментира журналистът Владимир Береану в изборното студио на NOVA.

В деня на балотажа следете развитието на изборния ден във Facebook страницата на

По темата

Новините на NOVA. Харесайте я и ще получавате ексклузивна информация за хода на вота. 

"Първият Тръмп беше Жан Виденов – той беше честен, но некадърен. После дойде Царят. Следващият Тръмп беше лидерът на БСП, който един ден не беше работил където и да е. Той беше млад и не беше работил никъде в политиката - т.е., той беше един Тръмп. Сега е Борисов – той дойде като полицай, каратист, човека държава. Сега подозирам, че ще направим същото – ще пометем и този Тръмп", посочи Береану. 

"Такива избори винаги са лакмус, с който се определя кои политици са изпълнили обещанията си", заяви банкерът Левон Хампарцумян, като допълни, че президентът трябва да бъде "контра баланс на изпълнителната власт".

Tой изтъкна, че българският народ трябва да е по-активен. 

"Това, което трябва на България, са малко по-различни политици. Имаше и честни хора през тези години", смята телевизионната водеща Миглена Ангелова.

Ако станете свидетел на изборно нарушение, сигнализирайте ни! ЕКИПЪТ НА „РАЗСЛЕДВАНЕ“ ОЧАКВА ВАШИТЕ СИГНАЛИ ТУК. Не се колебайте да ни изпращате и снимки и видеоматериали в рубриката ни "МОЯТА НОВИНА".

Повече по темата гледайте във видеото.