Никога не съм смятала, че ще бъда звезда, споделя тя

Холивудската актриса Голди Хоун разкри, че никога не е смятала, че ще бъде звезда.

„Смятах, че животът ми ще бъде нормален. Че ще се омъжа, ще имам деца и бяла ограда около къщата. Представях си, че ще имам училище по танци и ще живея щастливо”, разказва Хоун, като допълва: „Така си мислех, когато бях на 17, 18 и 19 години. А после нещата рязко се промениха”. 

На 70 години тя е все така красива. 

ВИЖТЕ НЕЙНИ СНИМКИ

От 1976-а до 1982-а тя е омъжена за Бил Хъдсън, с когото имат две деца – Оливър и Кейт, която вече е звезда също като майка си. През 1983-а тя се събира с Кърт Ръсел на снимките на филма „Пърл Харбър”. Двамата имат един син – Уайът Ръсел.

„С Кърт сме имали върхове и спадове като всеки друг. Трябва да искате да останете заедно, и ние наистина го искахме. Затова и работихме много, за да бъдем заедно”, споделя тя, цитирана от The Hamilton Spectator. 

Хоун е на посещение в Австралия, за да представи ново комедийно шоу, както и учебната програма MindUP, създадена от нейната фондация, за да научи малките деца да бъдат щастливи и внимателни към околните. 

„Върховете и спадовете в живота са там. Не може винаги да сме щастливи. Това, което искаме е, да помогнем на децата да разберат, че усещането за тъга, щастие или депресираност не ги описва като личности. Ние искаме те да знаят: „Сега съм тъжен, но това не значи, че аз съм една тъжна личност”, обяснява актрисата.