Екстравагантна хореография и вдъхновяващи стихове са част от тайните умения на кандидатите за звездния дует тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Рок, поредица от забавни моменти и много настроение ще превземат сцената на новото забавно музикално шоу "Пееш или лъжеш" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Вокалът на емблематичната банда Б.Т.Р. – Атанас Пенев, ще се изправи пред осем участници, които ще го заблуждават и провокират с подвеждащи таланти и умели вокални имитации. Сред кандидатите за звездния дует с Наско ще присъства майстор на ролерите, дама с екстравагантна хореография и създател на вдъхновяващи стихове. Разнообразната палитра ще представи и участник с народно пеене, който ще опита да изкуши рок титана с богата музикална история. Победителят за вечерта ще се отправи с гост-звездата към Новогодишния концерт на шоуто, когато зрителите ще видят представянето на своя дует фаворит.  

Екипът на Съвета ще бъде допълнен от трима експерти в областта на доброто шоу – продуцентът Джуди Халваджиян, повелителят на кубинските ритми Алфредо Торес и рок откритието на X Factor Славин Славчев.

Каква дуетна половинка ще избере Наско? Ще последва ли примера на Любо Киров и Веселин Маринов, които бяха успешно заблудени или ще отсее добрите изпълнители? Зрителите ще разберат тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за "Пееш или лъжеш" следете на уебсайта на NOVA или във Facebook страницата на шоуто. Най-любопитните моменти от предаването могат да бъдат гледани във Vbox7.com, а целите епизоди в NOVA PLAY