Стилист с предстоящ сингъл и оперна певица се опитаха да заблудят известния рок изпълнител

Габриела Даганова е победителката в пети епизод на новото забавно музикално шоу “Пееш или лъжеш“. Дамата, която е учителка в детска градина и талантлив текстописец, ще бъде дуетна половинка на Наско от Б.Т.Р. в специалния Новогодишен концерт.

Снимки от участието на Наско от Б.Т.Р. в “Пееш или лъжеш“ вижте ТУК

В ключовия момент на шоуто вокалът на популярната рок група се поколеба между Габриела и Христина Юречко – вокален педагог и частен учител, оставяйки две талантливи изпълнителки на полуфинал преди големия избор. Сред кандидатите, които се опитаха успешно да заблудят Наско, бяха стилист с предстоящ сингъл и оперна певица, мечтаеща да се завърне на сцената.

На каква песен ще заложат Наско и Габриела? Кои ще бъдат най-оригиналните дуети?  Ще разберете в Новогодишния концерт. Не пропускайте избора на гост-звездите всеки понеделник в 20.00 ч. по NOVA.    

Актуални новини за "Пееш или лъжеш" следете на уебсайта на NOVA или във Facebook страницата на шоуто. Най-любопитните моменти от предаването могат да бъдат гледани във Vbox7.com, а целите епизоди в NOVA PLAY