Гледайте хитовите анимации на 1 януари от 7.00 ч. по NOVA

В новогодишната сутрин любими анимации ще съберат цялото семейство пред малкия екран, за да пренесат любителите на приключенията в магическия свят на Disney. Много забавни моменти, екшън и малко ужаси очакват не само малките, но и по-големите пред екрана от 7.00 ч. на 1 януари по NOVA. 

Начало на маратона ще постави визуалният гений Тим Бъртън (“Алиса в страната на чудесата”, “Кошмари преди Коледа”) слага със забавната анимация “Франкенуини”. От 7.00 ч. по NOVA зрителите ще станат свидетели на затрогващата история на едно момче, готово да впрегне силата на науката, за да върне към живот най-добрия си приятел – своето куче. 

От 8.30 ч. в хитовата анимация “Самолети” изпитания и оспорвана надпревара очакват Дъсти – самолет от малко градче с големи мечти, решен, че може да се състезава с истинските асове високо в небето. Смелостта на малкия голям самолет ще превърне във вдъхновение за смаяния свят.  

Финал на маратона ще постави съвременна версия на приказката "Принцесата и жабокът". Забавната анимация разказва за красиво момиче на име Тиана и един жабок-принц. Съдбовната целувка между двамата ще ги отведе на невероятно приключение из мистичните езера на Луизиана.

Не пропускайте да се потопите в магическия свят на Disney на 1 януари от 7.00 ч. по NOVA.