Красивата история на малката балерина Фелиси е във формат 2D и 3D и е озвучена на български език

Историята на "Балерина" се развива през 1879 година в Париж, където попада Фелиси – сираче от Бретан. Тя напуска провинциалния град, бягайки от приюта, и пристига в Париж с най-добрия си приятел Виктор и с голямата си мечта – да стане балерина. Всичко е възможно, ако до теб има човек, на когото да се опреш. Виктор окуражава и насърчава Фелиси във всяка нейна стъпка. Двамата са един до друг в приюта за сираци, в който са отраснали. Заедно взимат решението да потърсят щастието си в столицата, за да може тя да се запише в балетното училище, а той да продължи да твори своите изобретения. 

По темата

Фелиси успява да започне репетиции в Голямата Опера и да се доближи до сбъдването на мечтата си. Предизвикателствата обаче тепърва предстоят. Започва конкурс, в който всеки ден ще отпада по една балерина и само една ще достигне до финала. Ще успее ли Фелиси да се пребори за главната роля? И с какво превъзхожда най-голямата си конкурентка? Не пропускайте вълнуващата история на малката балерина Фелиси в кината от 6 януари.

Сценарист на великолепната анимация е Каръл Нобъл. Френско-канадската продукция печели не само малките зрители, но и порасналите с красива история, в която като на кино мечтите се сбъдват. 

"Лента"  е марката, с която Нова Броудкастинг Груп навлезе на пазара на киноразпространение в България. След топ филмовите предложения на "Лента" са: "Зрителна измама 2" и "Механикът: Възкресение", завладяващите комедии "Моята голяма луда гръцка сватба 2", "Денят на мама", "Любезните пичове", "Ох, на дядо!", "Палави мамчета", приключенският фентъзи филм "Добрият великан" и революционните хитове в трилър-жанра "Игра на нерви", "I.T.", премиерите на "Маймуна", "Deepwater Horizon: Море в пламъци", "Момичето от влака", "Операция Ескобар". След великолепния мюзикъл "La La Land" не пропускайте приказната анимация "Балерина" – в кината от 6 януари.

Подробна информация за заглавията, разпространявани от "Лента", можете да намерите на уебсайта на компанията.