Вижте подробности за церемонията, която ще се излъчи на 9 януари от 21.00 ч. по KINO NOVA

Обичани холивудски звезди ще участват в церемонията по раздаване на годишните награди "Златен глобус", която KINO NOVA ще излъчи само часове след официалното провеждане. Киноманите могат да гледат бляскавото събитие на 9 януари, понеделник, от 21.00 ч. по KINO NOVA. Престижните отличия се присъждат от Асоциацията на чуждестранната преса в Холивуд и могат да бъдат спечелени както от американски, така и от чуждестранни продукции.

Водещ е един от най-забавните и нашумели американски водещи – Джими Фалън.

По темата

В церемонията ще участват звезди като Бен Афлек (носител на две награди и три номинации за "Златен глобус"), Кейси Афлек (носител на две номинации за "Златен глобус"), Кристен Бел, Анет Бенинг (носител на две награди и осем номинации за "Златен глобус"), Пиърс Броснан (носител на две номинации за "Златен глобус"), Наоми Кембъл, Джесика Частейн (носител на една награда и четири номинации за "Златен глобус"), Леонардо Ди Каприо (носител на три награди и 11 номинации за "Златен глобус"), Гал Гадот, Хю Грант (носител на една награда и четири номинации за "Златен глобус"), Джон Хам (носител на две награди и шест номинации за "Златен глобус"), Крис Хемсуърт, Фелисити Джоунс (носител на номинация за "Златен глобус"), Джон Леджънд (носител на една награда и една номинация за "Златен глобус"), Райън Рейнолдс (носител на номинация за "Златен глобус"), Стинг, Ема Стоун (носител на три номинации за "Златен глобус"), Кари Ъндърууд, Винс Вон, Карл Уедърс и Кристен Уиг (носител на номинация за "Златен глобус").
 
Знаменитостите ще се присъединят към обявените по-рано награждаващи – Дрю Баримор, Стив Карел, Приянка Чопра, Мат Деймън, Вайола Дейвис, Лора Дерн, Голди Хоун, Ана Кендрик, Никол Кидман, Бри Ларсън, Диего Луна, Сиена Милър, Манди Мур, Джефри Дийн Морган, Тимъти Олифант, Крис Пайн, Еди Редмейн, Зоуи Салдана, Ейми Шумър, Силвестър Сталоун, Джъстин Теру, Мило Вентимиля, София Вергара и Рийз Уидърспун.

Наградите "Златен глобус", продуцирани от Dick Clark Productions в сътрудничество с HFPA, се излъчват в над 236 държави по целия свят и са сред малкото церемонии по награждаване, включващи постижения както в игралното кино, така и в телевизията.

Във видеото от "На кафе" по NOVA вижте подробности за церемонията, която ще бъде излъчена на 9 януари от 21.00 ч. по KINO NOVA