Не пропускайте приключенията на любимите куклени герои в събота от 12.50 ч. по NOVA

Любимите на няколко поколения деца и възрастни – Фози, Гонзо, жабокът Кърмит, мис Пиги и останалите членове на бандата, ще забавляват зрителите с "Мъпетите" в събота от 12.50 ч. по NOVA. Това е първият пълнометражен кино филм със световноизвестните кукли след повече от 11 години прекъсване, последвали "Мъпети в Космоса". Затова създателите на филма са се погрижили да направят завръщането на любимите герои незабравимо и в компанията на звезден антураж.  

Във филма се появяват като себе си знаменитости като Мила Кунис, Доналд Глоувър, Мики Руни, Алан Аркин, Роб Гордри, Дейв Грол, Кати Грифин, Били Кристъл, Упи Голдбърг, Селена Гомес, Дани Трехо, Джъд Хърш, Джон Красински и много други. Комикът Джейсън Сигъл от телевизионния сериал "Как се запознах с майка ви" и "Прелъстен и изоставен" е изпълнител на главна роля, изпълнителен продуцент на филма и съсценарист на невероятната история заедно с режисьора Джеймс Бобин.

Докато са на почивка в Лос Анджелис, Уолтър – най-големият фен на Мъпетите в света, заедно с брат му Гари и приятелката му  Мери разбират за зловещия план на нефтения магнат Текс Ричман да събори Мъпет Тиътър и да добива нефт на същото място. С цел да организират "Най-голямото маратонско Мъпет шоу" и да съберат 10 милиона долара, необходими за спасяването на театъра, Уолтър, Мери и Гари помагат на Кърмит да събере отново Мъпетите, поели всеки по своя път: Фози е участник в музикална група "Мупети", която свири в едно казино в Рино; Мис Пиги е едрогабаритна модна редакторка във "Вог"; Животното е в клиника за справяне с гнева в Санта Барбара; Гонзо е авторитетен магнат водопроводчик.

Не пропускайте развръзката на новото приключение на "Мъпетите" тази събота от 12.50 ч. по NOVA.