Не пропускайте риалити сериала тази вечер от 22.00 ч.

В риалити сериала "София – Ден и Нощ" тази вечер Боби приема идеята да стане баща отново, но Ася е категорична, че й е твърде рано. Междувременно Митко разказва на Коко еротичния си сън със Стефания. Коко решава да изобрети домашно "море", за да помогне на Митко да се сближи със Стефания, но Митко не е ентусиазиран от идеята. 

Стефания отива в клуба, за да вземе останалия си багаж от Джулия. Там попада на Марио, който се заяжда с нея и тя си тръгва обидена и ядосана. Коко довършва проекта си домашно "море". Когато Стефания се прибира бясна на Марио, заварва в стаята си Митко и "морето", вдига му скандал и го гони. Митко е разстроен и обвинява Коко за случилото се. 

Галя се запознава с мъж в хостела, който й разказва историята си и колко е самотен. Тя е впечатлена от чутото и с Драго решават, че трябва да направят сингъл-борса, за да помагат на хората да намерят половинката си. 

Гледайте "София – Ден и Нощ" тази вечер от 22.00 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NОVA PLAY.