Вижте какво предлагат Финтрейд Файнанс

Мога ли да развия малкия си бизнес? Рекламата ще подобри ли дейността ми? От Финтрейд Файнанс отговарят с категорично „да”. И не само, тъй като компанията, която предлага решения в областта на бизнес микрофинансирането, възнамерява да покаже големите възможности пред малкия бизнес у нас.

За целта Финтрейд дава началото на поредната своя инициатива в подкрепа на малкия бизнес в страната, с която собствениците на микрофирми могат да кандидатстват за възможността Димитър Ковачев – Фънки да стане тяхното голямо рекламно лице.

Победителите ще бъдат шестима, като всеки от тях ще получи от Финтрейд безвъзмездна рекламна кампания, чието лице ще бъде известният рок музикант и промоутър Фънки. В инициативата могат да участват български компании с брой служители до 9 души заети лица. Крайният срок за кандидатстване е до 20-и февруари 2017 г. на сайта fintrade.bg/Funky.

Заявките на родните предприемачи ще бъдат оценявани от експертно жури според очаквания от собствениците ефект за бизнеса от рекламата с Фънки, визията им за развитие на дейността в краткосрочен план, както и тяхното решение за инвестиране в рекламни дейности на сума от 1000 лв.

Кои шест малки бизнеса ще се радват на реклама с Фънки ще стане ясно на 21 март 2017 г., когато ще бъдат обявени победителите в конкурса. Всеки от тях ще спечели онлайн, принт или външна реклама, като според спецификите на бизнеса допълнително ще бъде уточнен най-подходящият формат.

Развий своя малък бизнес. Спечели Фънки за рекламно лице!

*Платена публикация