По изключение тази неделя предаването започва в 16.00 ч.

В деня на вота зрителите ще видят една различна "Комбина" – Лора Крумова и Милен Цветков, любима телевизионна двойка, застава отново заедно в ефир. Галя Щърбева ще следи пулса на изборния ден от изнесеното студио на предаването пред урните. Зрителите ще видят три поколения писатели и ще чуят техния глас в деня, в който България избира. Пред Лора Крумова и Милен Цветков застават Недялко Йорданов, Алек Попов и Гери Турийска. 

Господари на изборите тази неделя в "Комбина" ще бъдат Малин Кръстев и Ненчо Балабанов. Денят на вота е под журналистическия прицел на Мартин Захариев, Константин Вълков и Валерия Велева. 

По темата

В късите си разкази Мария Йотова ще разкаже историята на една чистачка, която намери и върна близо 2 000 евро – това е история за житейския избор.

За вота като круше – думата има Тервел Пулев. Той ще застане пред Галя Щърбева в откритото студио заедно със сина си. Какво е да гласуваш за първи път, преди да поемеш към Кеймбридж, Харвард и Оксфорд – това ще кажат в ефира млади български ученици с международни награди, преди да заминат да учат в чужбина. За техния контрапункт това, което се случва в ромските гета и махали, също има място в предаването. "Не без махалата" –  пряко включване от Факултето.

Не пропускайте "Комбина" тази неделя от 16.00 до 18.00 ч. по NOVA.