Гостите и темите в предаването тази неделя по NOVA

Кой е човекът, спечелил 12 милиона лева от играта “Големият джакпот” на Национална лотария? Отговорът на този въпрос зрителите ще научат ексклузивно тази неделя в предаването “Комбина” по NOVA. В късия си разказ Мария Йотова разказва за късмета на един българин. Уникалната история на най-новия български милионер единствено в “Комбина”.

Една седмица след изборите и след разпада на дясното в България - проговаря Иван Костов. Дали демокрацията е в опасност? Защо десните партии в България се разделиха и каква ще бъде конфигурацията на следващото правителство? Иван Костов застава пред Лора Крумова.

Миролюба Бенатова ще ни покаже една история за интеграция в действие. За това как ромки учат млади момичета да не раждат рано.

Новите звезди от култовия филм "Оркестър без име" ще бъдат гости на Комбина тази неделя. Станимир Гъ,мов, Румен Угрински и Филип Аврамов с усмивки от старите ленти ще разкажат за един нов мюзикъл, който ще се играе на българска сцена.

Историята на Краси Боев от тази седмица е за един политик, който е в затвора.Зад решетките - бившият лидер на младежкото ДПС Сунай Ремзи разкрива партийни тайни и разказва без цензура за кухнята на политиката.

Какво провокира 17-годишна ученичка от Черноморец да напише писмо до българските политици? Какво иска да им каже новото поколение и има ли кой да ги чуе? Тази неделя жива връзка от дома на момичето, което трогна цяла България с писмото си до политиците. 

Гледайте Лора Крумова в "Комбина" с Галя Щърбева, Миролюба Бенатова, Мария Йотова и Краси Боев – в неделя от 17.00 до 19.00 ч. по NOVA.  

За повече информация следете официалния канал във Vbox7.com и официалната Facebook страница на "Комбина”