Той е направен в частните апартаменти на Белия дом

Мелания Тръмп избра стил от 80-те години на миналия век за първия си официален портрет - с черно сако и шалче, скръстени ръце и пръстен с голям диамант, съобщиха "Франс прес" и БТА.

Мелания с тоалет на "Ралф Лорън" в най-важния ден на мъжа си

Портретът е направен в частните апартаменти на Белия дом, пред един от прозорците. Мелания гледа право в обектива с лека усмивка.

Мелания Тръмп - елегантна и загадъчна

"За мен е чест да съм първа дама и нямам търпение да работя в служба на американците през следващите години", заяви в комюнике Мелания Тръмп.

Мишел Обама и Мелания Тръмп се срещнаха в Белия дом

Снимката беше разпространена и в официалния акаунт в Twitter на Мелания Тръмп "FLOTUS". Първата дама ще се посвети на борбата с кибер тормоза. Тя се интересува и от проблемите на жените и децата, пише в профила й на страницата на Белия дом в интернет. 

Сравниха Мелания Тръмп с Джаки Кенеди и принцеса Даяна (ВИДЕО+СНИМКИ)

Снимка: Twitter

Мелания Тръмп, която е бивша манекенка, още живее в Ню Йорк с 9-годишния си син Барън от Доналд Тръмп. Тя често пътува до Вашингтон за официални изяви. Двамата с президента се срещат и в частната им резиденция във Флорида, където той обича да прекарва почивните дни.

Запознайте се с човека, който знае всички тайни на Мелания Тръмп (ВИДЕО+СНИМКИ)

В Twitter портретът на Мелания Тръмп беше препредаден 6000 пъти за пет часа и харесан 29 000 пъти. Той предизвика 3500 коментара и разгорещени спорове. 

Какъв е сексът между Мелания и Доналд Тръмп?

Някои се възхитиха на красотата на първата дама, други заподозряха ретуширане. Появиха се сравнения и с Дарт Вейдър. Има също сравнения в неин ущърб с Джаки Кенеди и Мишел Обама.

10 факта за живота в Белия дом (ВИДЕО+СНИМКИ)

Мишел Обама също получи критики за първия си официален портрет през 2009 г., защото позира в рокля без ръкава през март и се усмихваше широко. Това според някои беше много неформално. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.