Това обяви за NOVA съпредседателят на „Обединените патриоти” Красимир Каракачанов

Структурата на новия кабинет вече е ясна. Министрите ще са 17. Кандидатът за премиер Бойко Борисов отказа да назове имена на бъдещи членове на кабинета. Но коментира скандала "Дончев - Цацаров". 

По темата

Министър-председателят е ясен - Бойко Борисов. Около него на масата в Министерския съвет, ще сядат 17 министри. А от тях 4-ма ще са вицепремиери. Неофициално разбрахме, че поне един от тези заместници на Борисов ще е един от лидерите на Обединените патриоти. Нямало да е Волен Сидеров. Така, образно казано, битката остава между Красимир Каракачанов и Валери Симеонов.

Междувременно, Борисов посети Бургас, където инспектира два строителни обекта. До края на юни трябва да бъде готова Южната обходна дъга на Бургас. А догодина година трябва да бъде завършен и пътя Поморие-Ахелой.

В Бургас Борисов  коментира скандала между главния прокурор Сотир Цацаров и бизнесмена Сашо Дончев.

„Червената олигархия и зависимостите на БСП са известни на всички. Битката между олигархията-червената, заедно с нейния председател. Огромните пари, които се изсипаха и на двата избора - президентските и парламентарните, включително и в медиите. Вие знаете добре. Така че едно време имаше битка между червените мобифони и червените баби, сега е между червените олигарси и кой да надделее вътре в партията и е много труден техния  баланс”, заяви Борисов. 

Борисов попита - виждал ли се е Цацаров и с други червени лидери и по какъв повод. Днес Цацаров не продума. Отново. Нинова също не коментира резултата след вчерашния пленум и оставката на Георги Гергов. Но в интервю, дадено преди тези събития, прогнозира, че парламентът няма да живее дълго и ще скоро ще ни сполетят нови избори.

Гледайте повече във видеото. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.