Не пропускайте най-щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Поредният чисто нов автомобил пое по пътищата на България от студиото на  Национална лотария на 22 април. Щастливката, която ще се вози в комфортния Citroen Elysee е на Виолета Симеонова от късметлийския град Ямбол.

"Щастлива съм от печалбата. Не очаквах такава развръзка", каза победителката в играта "На крачка от късмета". Билетът, който ѝ осигури участие в шоуто, е "Перфектният подарък".

Късметът в играта “Сейфове” се усмихна и на Владимир от Сливо поле – собственик на магазин за строителни материали, който беше на щедрата сцена на Национална лотария благодарение на "Кеш х 20" и "Лото+". Той успя да спечели 11 000 лева и без никакви затруднения отвори точните сейфовете, в които беше символът "х3". Така той утрои печалбата си и си тръгна с 33 000 лева, част от които ще вложи в бизнеса си, а с друга ще отиде на почивка на Малдивите.

52-годишната Тотка Чапарова от Свети Влас пък ще разшири бизнеса си със страхотната сума от 25 000 лева, която спечели от играта "МЕГАДЖАКПОТ". Късметът се усмихна на Тотка и с невероятна БОНУС печалба. Щастливката стяга куфарите за 5-дневна екскурзия за двама до Барселона.Тотка изтегли най-голямото число в предварителната игра 48 и получи шанс да играе за най-големия джакпот в телевизионна игра в България, достигащ 2 400 000 лева.

Не пропускайте предаването на Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.