Нови стремежи и компромиси очакват героите в риалити сериала тази седмица по NOVA

Нова доза жертви в името на любовта ще направят героите от "София – Ден и Нощ" тази седмица от вторник до четвъртък в 22.00 ч. по NOVA. Ще бъде ли нужно тези компромиси да бъдат направени и ще преминат ли границата на собственото си достойнство съквартирантите, ще разберем в следващите епизоди на риалити сериала.

Чаровната и богата приятелка на Стефания ще се върне за малко в България. Високият стандарт на красавицата ще направи Митко несигурен във възможностите си и притесненията, че не може да осигури толкова охолен живот за Стефания няма да му дадат мира. Решен да увеличи своите доходи, той ще опита да стане модел. Ще застанат ли парите между Митко и Стефи или любовта им е достатъчно силна, за да преодолее следващото препятствие?

Препятствия очакват и Ася, която все още не знае как да се справи с усложнените отношения на работното си място. Нейният ученик Дейвид продължава да упорства, борейки се за любовта ѝ. Ася ще бъде на път да загуби работата си, ако не успее да излезе от неловката ситуация. Кой ще е полезният ход за нея?

В доста по-позитивна ситуация се оказва Коко. Той ще научи неочаквано добра новина, която може да му открие пътя към сърцето на Йоана. Ще има ли той късмет?

За малко късмет и любов се бори и Зара. Тя обаче ще мечтае не за Юлиян, а за първата си любов – Дани. Отчаянието на Зара заплашва да разочарова до краен предел нейния приятел, който трябва да направи тежък избор между любовта и достойнството си. Кое ще бъде по-важно за Юлиян?

Гледайте “София - Ден и Нощ" – тази седмица от вторник до четвъртък, в 22.00 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в инстаграм профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY.