Специални гости и звездни дуети ще бъдат част от големия финал на 29 май от 20.00 ч. по NOVA

Михаела Маринова, Люси Дяковска, ДесиСлава и Миро оглавиха челните места на полуфинала на “Като две капки вода“. На 29 май от 20.00 ч. в ефира на NOVA четирите звезди ще се съревновават за първото място в петия сезон на шоуто за преобразявания и наградата – нов лек автомобил. За големия финал Михаела Маринова избра Селин Дион и My Heart Will Go On, а Люси реши да влезе в обувките на Маргарита Хранова с песента “Устрем“. След като получи право на избор за последния образ, ДесиСлава реши да избере Стефка Съботинова и народната песен “Притури се планината“, докато Миро ще заложи на Славка Калчева и “Бяла роза“.

Снимки от полуфинала на "Като две капки вода" може да видите ТУК

За първи път в историята на шоуто останалите участници ще правят дуети с гостуващи звезди. Четирите тандема ще включват: Коцето Калки и Християна Лоизу, София Джамджиева и Ненчо Балабанов, Башар Рахал и Милица Гладнишка и Ваня Джаферович със Станимир Гъмов. В специално видео обръщение финалистът от последния сезон на X Factor Кристиан Костов обяви, че музикално шоу №1 се завръща с нов сезон тази есен в ефира на NOVA. Кристиан, който зарадва феновете с блестящото си представяне на "Евровизия", призова музикалните таланти да се запишат за кастинг, подробности вижте тук.  

Невероятен вокален диапазон, детайлни образи и заразяващо сценично присъствие придружаваха участниците в дванадесетия лайв. “Посвещавам тази песен на всички хора, които вярват в мечтите си“, сподели Михаела Маринова, минути преди да огласи залата с песен на Уитни Хюстън. Башар Рахал призна, че пее за първи път през живота си на една сцена със сестра си – Карла, а Коцето Калки донесе истински заряд с образа на Bon Jovi. Силна прегръдка от Фънки ознаменува успеха на ДесиСлава и преобразяването й в Ищар.

Миро изправи на крака публиката, улавяйки и най-малките детайли в образа на Слави Трифонов. Ваня Джаферович се оказа заобиколен от куп красавици в един от музикалните сюжети на рапъра Криско, а София Джамджиева се впусна в драматична рок  история с Meat Loaf.  “На полуфинала искам да благодаря за последните три месеца, които бяха невероятно преживяване“, разказа развълнуваната Люси, която демонстрира майсторство с песен на певицата и носителка на “Оскар“ – Дженифър Хъдсън.

Кой ще бъде победителят в петия сезон на “Като две капки вода“? Как ще се справят участниците със звездните дуети? Ще разберете на големия финал на 29 май от 20.00 ч. по NOVA.

Феновете могат да гледат най-добрите моменти от най-обичаното шоу за звездни преобразявания "Като две капки вода" във Vbox7.com канала, както и на официалната Facebook страница на предаването. Целите епизоди гледайте отново в NOVA PLAY.