Шансовете за кариера на Стефания са пред провал заради ревнивия й приятел

Някои връзки са заложени на карта в следващите епизоди на “София – Ден и Нощ“ тази седмица от вторник до четвъртък в 22.00 ч. по NOVA, а други ще направят героите на риалити сериала още по-силни и смели в доста трудни ситуации.

Чаровният Митко, който е слабост на много жени, има от своя страна една единствена слабост и това е приятелката му Стефания. Съкратена от авиокомпанията, където работеше като стюардеса, Стефи приема неприятностите от положителната им страна. Тя решава да сложи ново начало и да опита да се развие в нещо съвсем различно. Но предложенията, които тя получава все повече притесняват Митко. Едно участие в пикантна рекламна кампания се оказва ябълката на раздора между двамата. Митко се опитва да овладее ревността си, но това става все по-трудно и той стига до крайности, които може да му костват връзката със Стефания. Ще се справи ли със ситуацията или ще загуби битката?

Интересен експеримент подготвя тази седмица най-забавният съквартирант – Коко. Той решава да докаже, че човек може да живее добре и да се забавлява, без да похарчи нито стотинка поне за ден. Ще има ли успех щурата му идея и какъв подарък му е подготвила съдбата, без дори да го е очаквал?

В следващите епизоди няколко героини от “София – Ден и Нощ“ ще докажат още веднъж, че женското приятелство изобщо не е илюзия. Доверието между Стела и Зара е сериозно разклатено. Двете момичета минават през големи трудности, за да разберат тяхната истина - че най-силни са, когато си прощават и се подкрепят.

Гледайте "София - Ден и Нощ" – тази седмица от вторник до четвъртък, в 22:00 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в инстаграм профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY.