Най-новата продукция на 7Talents и ADAMAND стартира на 29 май във Vbox7.com

Истински училищни войни ще избухнат в най-новия уеб сериал "Следвай ме", който ще направи своята премиера този понеделник във Vbox7.com. Два дни преди старта на поредицата Василена Гръбчева провери специално за “Събуди се” какво се случва на снимачната площадка на новата продукция, която е съвместно дело на 7Talents и ADAMAND – лейбълът на рапъра Криско.

"Следвай ме" разказва историята на 16-годишната Бела, която идва в София, за да учи в една от най-добрите гимназии в столицата. В главната роля влиза поп певицата Тита, чиято звезда изгря на сцената на X Fcator, а реализацията е поверена на режисьора на музикално шоу № 1 и "Като две капки вода" Кирил Кирилов-Кико.

"Чувствам моята героиня Бела много близка до себе си. Тя е момиче, което идва в големия град и трябва сама да се пребори с всички трудности. Когато бях на 15 години дойдох в София от Силистра, за да участвам в шоуто X Factor и за мен също това също беше предизвикателство. Наистина знам какво преживява моята героиня и разбирам всички трудности, с които се сблъсква.", сподели Тита.

“В София Бела среща своята любима блогърка София. Следват много интересни неща – сблъсъци, интриги, любов. Историята ще бъде много интересна, особено на тийнейджърите, защото ситуациите, които преживяваме са типични за младото поколение.”, разкри поп певицата за сюжета на “Следвай ме”.

“За да спрат училищните войни е нужна подкрепа от родителите и разбиране от учителите, защото на тази възраст всички тийнейджъри преминават през доста трудности и промени – физически и психически.”, смята Тита.

Какво още разказа Тита за новия уеб сериал и какво се случва на снимачната площадка на "Следвай ме", гледайте във видеото от “Събуди се”.

Не пропускайте премиерата на първи епизод на уеб сериала "Следвай ме" този понеделник, 29 май, във Vbox7.com.

Още новини за новия уеб сериал "Следвай ме" може да намерите в Instagram и Facebook страницата на поредицата.