Гледайте епизода на риалити сериала тази вечер от 22.30 ч. по NOVA

Неприятна ситуация очаква Митко в епизода на риалити сериала "София - Ден и Нощ" тази вечер по NOVA. След като решава да заведе Стефи на скъпа почивка и взима пари назаем от бара, ще се окаже, че намеренията му не се развиват по план. Ще се измъкне ли Митко от забъркалата се каша? 

Марио и Джулия продължават своя облог за въздържание. След опита на Марио да изкуши приятелката си с цигара, тя няма да му остане дължна и ще опита да го прелъсти. Ще успее ли Джули да пречупи Марио и да спечели баса? 

Симона и Асен споделят на приятелите си предстоящото щастливо събитие - годежа им. Ще приемат ли останалите радушно тази новина или ще се опитат да ги разубедят? 

Гледайте новия епизод на "София – Ден и Нощ" тази вечер от 22.30 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY

Ако искате да се присъедините към приятелите в най-готината квартира, кандидатствайте за кастинга на "София – Ден и Нощ" тук