Добре пазени тайни излизат наяве в епизодите тази седмица по NOVA

Предателства и отмъщение ще застрашат отношенията на някои от приятелите в риалити сериала "София – Ден и Нощ" тази седмица от понеделник до петък в 22:30 ч. по NOVA.

След бомбата, която хвърли Симона, разкривайки пред всички тайната на Матей, в тяхната квартира настъпва почти военно положение. Цвети се счита за предадена заради измамените си чувства. Отчаяна до безразсъдство, тя застрашава дори своя собствен живот. Асен и Оги дават всичко от себе си си, за да сдобрят двете най-добри приятелки, но дали това е възможно? Матей обаче не пропуска да отвърне на удара с много коварен ход. Китаристът изважда наяве голяма тайна, която преобръща цялата ситуация около Симона и Асен. Ефектът на доминото е задействан. До какво ще доведе всичко това?

Доста сериозни са и проблемите, в които се забъркват Митко и Стефи. Митко съвсем случайно научава потресаваща тайна, която сериозно застрашава любимата му и веднага се опитва да я предпази. Дали Стефи ще повярва на думите му или ще изтълкува неговото поведение като болезнена и нетърпима ревност?

Ревност завладява и Марио. Покрай събитие в клуба, той се оставя на разрушителната емоция. Кой и защо провокира такива страсти у него и как ще приеме Джулия неговото поведение?

Гледайте новия епизод на "София – Ден и Нощ" тази вечер от 22.30 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY

Ако искате да се присъедините към приятелите в най-готината квартира, кандидатствайте за кастинга на "София – Ден и Нощ" тук