Какво очаква зрителите в новия сезон на предаването?

Продуцентът на най-успешния български риалити формат VIP Brother Нико Тупарев гостува в сутрешния блок "Здравей, България”, където разказа подробности за новия сезон, в който движещата тема ще бъде любовта. 

По темата

"Ще вкараме много нови хора –  те за първи път ще участват в подобно предаване, което е изключително предизвикателство. Ще имаме и млади, и стари съквартиранти, жени и мъже, които търсят любовта. Замислили сме всякакви комбинации на любовта" – коментира Тупарев за подбора на участниците. 

"VIP Brother e психологическо предаване за взаимоотношенията на хората", подчерта той.

Гледайте цялото интервю с Нико Тупарев във видеото. Продуцентът разкри още ексклузивни детайли около VIP Brother 2017, загатвайки за предстоящи изненади и име на нов водещ. "В момента тече финалната подготовка. Този път проектът ще продължи три месеца, но в него реално ще има два сезона", обясни още той. 

Актуални новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната Facebook страница на предаването."Любовта е…."  – очаквайте отговорите в новия сезон на най-успешния риалити формат – тази есен само по NOVA.