Гледайте комедиите “Тежестта на короната” от 12.50 ч. и “Да яхнеш метлата” от 14.40 ч. днес по NOVA

Забавни моменти, много смях и приключения очакват зрителите с филмовата програма в съботния следобед по NOVA. Кино маратонът започва с номинираната за “Златен глобус” актриса Ники Блонски, която ще даде урок по преследване на мечтите в комедията “Тежестта на короната” тази събота от  12.50 ч. В лентата на номинирания за “Еми” режисьор Питър Ливайн Ники влиза в ролята на гимназистката Маги Бейкър, която винаги се е самосъжалявала, защото е с наднормено тегло. Тя се ядосва, че не е толкова слаба, красива и богата като най-популярните момичета в училище. Маги обаче решава да представлява всички "аутсайдери" в училище. Скоро тя се превръща в местната знаменитост и символ за всички онези, които са обект на тормоз в гимназията.

По темата

От 14.40 ч. звездата от хитовия сериал “Анатомията на Грейс” Лорета Дивайн и номинираната за “Оскар” актриса Анджела Басет ще се впуснат в епична битка, за да попречат на порасналите си деца да се оженят в комедията “Да яхнеш метлата”. Лентата, създадена по историята на сценариста на световноизвестните поредици “Спешно отделение” и  “Ел връзки” разказва за две напълно различни афроамерикански семейства се сближават, след като прекарват един уикенд заедно. Поводът е сватбата на техните деца. Двете фамилии постепенно осъзнаят, че понякога животът поднася изненади, които не трябва да пропускаш…

Не пропускайте развръзките в комедиите “Тежестта на короната” от  12.50 ч. и  “Да яхнеш метлата” от 14.40 ч. тази събота по NOVA.