Гледайте комедията “Палето Кестен: Героят на Сентрал парк” от 12.50 ч. и спортния екшън “Синьо увлечение” от 14.45 ч. днес по NOVA

Какви рискове си готов да поемеш, за осъществиш своите мечти и цели? Отговор на този въпрос търсят филмите в съботния следобед по NOVA. От 12.50 ч.  изгряващите звезди Абигейл Бреслин и Макензи Вега ще направят всичко възможно, за да защитят своя четирикрак любимец в семейната комедия “Палето Кестен: Героят на Сентрал парк”.

В тази лента двете момичета си партнират с утвърдените актьори Кристин Тучи и Луис Ферейра и влизат в ролята на сестрите Сал и Рей, които са на седмото небе от щастие, когато намират нов приятел в лицето на кучето Кестен и след като любяща двойка ги осиновява. Радостта им обаче бързо бива помрачена, тъй като семейството се мести в сграда в Ню Йорк със забранен достъп за кучета. Какви ли номера ще измислят Сал и Рей, за да скрият палавото куче?

Кино маратонът продължава с красиви гледки от тропическия рай на Хавай, но и с напрегнати обрати в борбата на човека с високите вълни в спортния екшън “Синьо увлечение” днес от 14.45 ч. Много критици определят филма като една от най-добрите ленти, посветени на сърфа като спорт и философия заедно с “Точка на пречупване” и “В божиите ръце”.

Красивата Кейт Босуърт влиза в ролята на Ан Мари - отлична сърфистка, която обаче е претърпяла ужасна травма. Въпреки това Ан Мари е готова да се пребори с най-опасните вълни и най-агресивните си съперници. С помощта на приятелките си тя започва дългия път към желаната победа, но животът й се променя, когато среща Мат…

Не пропускайте развръзките в комедията “Палето Кестен: Героят на Сентрал парк” от 12.50 ч. и спортния екшън “Синьо увлечение” от 14.45 ч. днес по NOVA.