Общата предложена цена за цялостно изпълнение е 69 900 лв. без ДДС

„Информационно обслужване” АД ще разработи сайта на Българското председателство на Съвета на ЕС. Фирмата беше единственият кандидат за изпълнител, след като срокът на подновената обществена поръчка беше удължен с три дни, съобщиха от ресорното министерство.

Фирми без опит искали да правят новия сайт на Българското председателство на ЕС

Цената за цялостно изпълнение е 69 900 лв. без ДДС. Фирмата е посочила като срок за изпълнение на проекта 20 календарни дни от подписване на договора. 

ЗАДЪНЕНА УЛИЦА: Няма кой да шие шалове с шевици за европредседателството

Припомняме, че процедурата за разработване на страницата на първото Българско председателство беше подновена в началото на септември с променени условия. Причината беше, че нито един от тримата явили се кандидати не успя да покрие изискванията на първата обществена поръчка.

Юнкер призова за скорошно присъединяване на България към Шенген

Порталът ще бъде на четири езика, ще е съобразен с нуждите на хората с увреждания, ще предоставя информация, снимки и видеа от събитията по време на председателството. Той ще дава възможност да се гледат пряко или на запис откритите дебати чрез лайвстрийминг. Порталът ще осъществява връзката с акредитационната система, през която ще се регистрират журналистите, желаещи да посетят събитията от календара на председателството. Достъпът до него ще бъде свободен, както и до всички публикувани статии, документи, прессъобщения, снимки и видеа. Към страницата ще има и мобилно приложение. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.