Третата част на световния блокбъстър поставя финала на “Седмицата на адаптациите” по филмовия канал тази неделя от 21.00 ч.

Безмилостна битка ще определи съдбата на човечеството, а хората са изправени пред невъзможни избори в премиерната за българския ефир фантастика “Дивергенти 3: Предани” тази неделя от 21.00 ч. по KINO NOVA. Лентата, режисирана от Робърт Швентке, е базирана на едноименния култов бестселър на Вероника Рот и ще постави финала на “Седмицата на адаптациите на известни книги” по филмовия канал. Третата част на световния блокбъстър бе разпространена по българските кино екрани благодарение на “Лента”, а сега телевизионните зрители ще могат да проследят приключенията новата супергероиня на Холивуд – младата и талантлива актриса Шейлийн Уудли. Във филма тя си партнира с чаровния Тио Джеймс, а двамата са предизвикани да опитат от опасностите на един нов свят, далеч по-непредсказуем от предишния.

 След разтърсващите разкрития във втората част на филма – “Дивергенти –  Бунтовници“, Трис (Шейлийн Уудли) трябва да избяга с Фор (Тио Джеймс) зад стената, ограждаща Чикаго. За пръв път те ще напуснат единствения град и единственото семейство, което някога са познавали. Озовали се навън, предишните им разкрития бързо се обезсмислят от научаването на нови и шокиращи истини. Трис и Фор трябва бързо да решат на кого да се доверят на фона на разгарящата се опасна битка, която ще определи бъдещето на всички. За да оцелеят, Трис ще бъде принудена да вземе трудни решения, касаещи куража и лоялността й, както и любовта и саможертвата.

Не пропускайте развръзката в премиерната за българския ефир фантастика “Дивергенти 3: Предани” тази неделя от 21.00 ч. по KINO NOVA.