Не пропускайте да видите кои са късметлиите в игрите на Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Билет “Околосветско пътешествие“ донесе щастие и много положителни емоции на 59-годишния късметлия Евгений Георгиев от София. Щастливецът си е купил печелившия билет от късметлийския щанд на Национална лотария в магазин Фантастико в квартал “Хаджи Димитър“.

“Щастието ми се усмихна с този билет“, каза късметлията. Захари Бахаров му връчи чек за страхотната сума в предаването на 30 септември по NOVA. “Чувствам се прекрасно, сумата е фантастична“, каза щастливецът.

Водещите Захари Бахаров и Рая Пакова зарадваха с чекове за разкошни печалби още големи късметлии. Те раздадоха печалби за 941 116 лева.

За да получи своя чек за сумата от 200 000 лева от билет “Лото + 2017“ в предаването бе и късметлията Сашко Джоргов от град Сапарева баня. Той сподели, че “Лото + 2017“ е любимият му билет. Печалби от 100 000 лева ще харчат късметлиите Валери Стоилов от град София от билет “Китайски Дракон“ и Реджеб Реджепов от град Пловдив от билет “Златните Пирамиди за Милиони“.

Със суми от 50 000 лева забогатяха Владо Георгиев от град Ихтиман от билет “Американско Бинго 2“ и Василена Петкова от град Севлиево от билет “Златните Пирамиди 5“. Играта “Лото Спорт“ ощастливи с 20 000 лева Емилия Попова от село Панчарево. Емил Методиев от град Дупница пък позна и петте печеливши числа в играта Лото 5/35 “Златната топка“ и грабна 10 000 лева.

Чекове за печалби от 10 000 лева взеха в ръцете си и Илияна Бранзелова от град София от билет “Златните Пирамиди за Милиони“, Валентин Мантов от село Барутин от билет “Супер Лото + 2017“, Мюмюн Мехмед от град Габрово от билет “Околосветско пътешествие“ и Данаил Димчовски от град Койнаре от билет “Лото + 2017“.

Николай Митев от град Димитровград и Йордан Иванов от град Стара Загора познаха петици в играта “Лото 6 от 47“ и грабнаха по 5000 лева. Играта “Лото Спорт“ пък зарадва със същата сума Атанас Ламбрев от град Кърджали. Билет “Златните Пирамиди 5“ изненада с печалби от 5000 лева Крум Лучков от село Баня и Галя Стефанова от град Севлиево. Билет “Американско Бинго 2“ увеличи с по 5000 лева спестяванията на Илина Чобанова от град Панагюрище и Атанас Дичев от град Септември.

С печалби от 5000 лева се усмихна късметът и на Валентина Тинчева от град София от билет “Двойно Кафе“, Габриела Луканова от град Враца от билет “Супер Лото + 2017“, Христо Начев от град София от билет “Кеш Кръстословици 2“ и Ирена Иванова от град Стара Загора          от билет “Кеш х 20“.

Не пропускайте да видите кои са късметлиите в игрите на Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.