Не пропускайте щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

За чисто нов автомобил Citroen Elysee в играта “На крачка от късмета” имаха удоволствието да играят късметлиите Методи Василев от село Лобош, Венцеслав Костадинов от село Бело поле и Ахмед Мехмед от град Исперих. Щастливците имаха този шанс в предаването на Национална лотария на 30 септември по NOVA благодарение на любезното съдействие на билетите “Карибско съкровище“, “Печалба за цял живот“ и “Перфектният подарък“.

Късметът в играта беше на страната на Венцеслав, който пръв прекрачи финалната линия на пътеката. Щастливецът реши изхода от играта в своя полза с монета номер 6 и с две крачки се озова в комфортната нова кола.

“Чувствам се супер с новата кола“, каза късметлията, когато се настани в чудесната си придобивка заедно с най-добрия си приятел Здравко.

Пълните с печалби “Сейфове” на Национална лотария тази събота отвориха вратите си за късметлиите Ганчо Николов от град София и Теодора Петкова от град Русе. Преди играта да започне Ганчо, който е църковен певец, поздрави водещите и зрителите на Национална лотария с многолетствие, с което пожела предаването да пребъде във вековете.  За съжаление още в началото той се натъкна на два сейфа, в които се криеше символ “Х“ и си тръгна от играта с утешителна печалба от 1000 лева.

Теодора получи шанса да утрои печалбата си от 3000 лева с помощта на златните сейфове на Национална лотария. Без колебание тя улучи правилните сейфове и увеличи бюджета си с 9000 лева. Късметлийката, която работи като начален учител, иска да стартира собствен бизнес с пчеларство.

Големият победител в играта “МЕГА ДЖАКПОТ“ в шоуто тази събота бе късметлията Стоян Тенев от Сливен. С “Колелото на късмета“ той определи, че ще играе за джакпот от 150 000 лева. Участникът се изправи пред сферите, даде четири верни предположения и спечели 25 000 лева. След това обаче сгреши и предпочете да не рискува.

Стоян Тенев е строителен работник. Той сподели, че участва в Национална лотария почти всеки ден и винаги е вярвал, че ще спечели. Мечтае да има собствено жилище. Стоян пожела на всички участници да опитат късмета си и да спечелят.

Не пропускайте щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.