Тя призна, че й харесва да я наричат "Генерал Деси"

„Да си съпруга на Румен Радев е много лесно и много приятно, но да си съпруга на президента е адски отговорно и това го осъзнавам с пълна сила. Уча се в крачка”, сподели в откровено интервю за Дарик радио съпругата на президента Румен Радев - Десислава.

Тя говори за взаимоотношенията си с държавния глава и за критиките, отправяни към тях двамата. 

"Според мен атаките са към нас двамата като цяло. Като че ли подсъзнателно усещат, че спойката между нас е много силна. В последните месеци аз имах чувството, че съм най-голямото зло в тази държава и че съм най-голямата пречка тази държава да тръгне да се развива. Бях разпъвана на кръст. Бях оплювана", каза още Радева. 

Десислава Радева до Мелания Тръмп (СНИМКИ)

Ето част от интервюто на Теодора Симова със съпругата на президента: 

Теодора Симова: Не е тайна, че на няколко пъти Ваши постове във Фейсбук предизвикаха остра реакция от постоянното присъствие зад клавиатурите. Какво променихте в начина си на общуване в социалната мрежа или може би президентът Ви е посъветвал да внимавате?

Десислава Радева: Не съм променила и президентът не ми забранява. Просто нямам време за Facebook. Ако ме питате дали бих перефразирала някои предишни  постове, които наостриха обществото или поне част от обществото, в сегашната си позиция бих ги казала по друг начин. Но пак бих ги казала. Аз съм открит човек, за мен социалната мрежа е място, където можеш да кажеш какво мислиш без маска и без грим.

Тоалет на Десислава Радева развълнува Facebook (ВИДЕО+СНИМКИ)

Теодора Симова: Кое хейтърско определение най-много харесвате?

Десислава Радева: "Генерал Деси".

Теодора Симова: Защо?

Десислава Радева: Не знам, симпатично ми е някак си.

Теодора Симова: "Генерал" с колко звезди е Десислава Радева?

Десислава Радева: Ами след като Румен е двузвезден, аз би трябвало да съм поне тризвезден.

Теодора Симова: Генерал-лейтенант?

Десислава Радева: Генерал-лейтенант, да.

Теодора Симова: Вие с Бойко Борисов ще се изравните по чин.

Десислава Радева: Да, ще си мерим пагоните явно.

Теодора Симова: Година сте под светлините на прожекторите. Разбрахте ли каква дължина на полата предизвиква най-малък публичен хейт?

Десислава Радева: Няма такава. Независимо каква е дължината, ако тя е ок, има сандали. Ако е ок затворени обувки, има чорапогащници. Ако има и чорапогащници, има едни пенсове, които им липсва сутиен. Все ще се намери нещо

Теодора Симова: Дори сега за посещението в САЩ някаква история се е оформила.

Радев бос и по потник, а как изглеждат световните лидери извън протокола(СНИМКИ)

Десислава Радева: Да, онзи ден приятелка ми каза. То е смешно: че когато с президента сме отишли да направим снимката с Доналд и Мелания Тръмп, аз съм била по сандали и жена от американския протокол казала, че това било недопустимо и ми дали на заем обувки. Не е така, ама пак трябва да доказвам, че нямам сестра.

Какви тоалети подбра първата ни дама за визитата в Гърция? (СНИМКИ)

Теодора Симова: Всички анализатори, които се канят по студиа, когато има Ваша изява, за да бъде обсъден външният Ви вид... Казват, че това е навярно, защото сте първата първа дама, която иска да е първа дама, макар че не признава, че е първа дама.

Десислава Радева: Първо, България според мен отвикна да има съпруга до президента през последните пет години. Дори имаше и едно такова мнение, че едва ли не в днешния модерен свят нито един президент не ходи със съпругата си. Ами напротив. Сега, при последната визита в САЩ всички президенти бяха с половинките си. Така че според мен една съпруга на президента просто довършва човека, мъжа.

Румен Радев на рафтинг по Струма (СНИМКИ)

Теодора Симова: В случая Румен Радев.

Десислава Радева: В случая Румен Радев.

Теодора Симова: Отбелязахте ли годишнината от сватбата?

Десислава Радева:
 Да. Как ли ще питате?

Теодора Симова: Понеже ме подканяте да ви питам, кажете.

Десислава Радева: 
В тесен семеен кръг в ресторант, тоест аз и той на романтична вечеря. Доколко може да бъде романтична, на съседната маса седяха хората от НСО.

10 първи дами, които засенчиха съпрузите си (ГАЛЕРИЯ)
 
Теодора Симова: Имаше ли изненада, каквато направихте например за рождения му ден?

Десислава Радева:
 Имаше, но няма да я кажа.
 
Теодора Симова: Какво е семейството за Вас - съюз между мъж и жена или брак между съпрузи?
 
Десислава Радева: Според мен семейството е въпрос на личен избор и лично разбиране. Аз за себе си знам какво е семейството, избрала съм този начин и така си живея.

Защо Десислава Радева подари на Бриджит Макрон, съпругата на френския президент, романа "Време разделно" и отговорите на още много въпроси ще чуете в първото интервю на съпругата на президента ТУК. 

Източник: Dariknews.bg

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.