Не пропускайте дейли епизода на VIP Brother тази сряда от 21.00 ч. по NOVA

Антон Стефанов е поредният Съквартирант, който се раздели завинаги с най-известната Къща в България. Пред Ники Кънчев Тони призна, че като коментатор на предаването му било много по-лесно, отколкото като участник и добави, че играта в крайна сметка го е надиграла.

Снимки от елиминациите може да разгледате ТУК

Във VIP Brother live тази вечер видяхме също решението на Дани и Алекс да забравят миналото и да започнат връзката си отново, въпреки шокиращите разкрития на Цуни по адрес на Богданска. Александра бе категорична, че няма да повтаря грешките си, защото вече знае какво е щастие и няма да позволи да го загуби отново. Двамата влюбени си размениха нежни думи и ласки, а как ще продължат отношенията между тях, предстои да разберем съвсем скоро.

В откровен разговор на живо Александра призна пред Big Brother, че е щастлива и може да остане в Къщата още една година, само ако Дани е около нея, а това, от което я е страх, е напускането им на шоуто. Директният Big Brother попита Александра направо дали може да бъде жена само на един мъж, а тя бе категорична, че иска да бъде такава.

Не пропускайте дейли епизода на VIP Brother 2017 тази сряда от 21.00 ч. по NOVA.

Всички подробности за Съквартирантите, актуални новини и ексклузивни кадри от риалити шоуто може да откриете в сайта на VIP Brother 2017 и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.