Третият напуснал Къщата съквартирант разказа за своите преживявания в "На кафе"

"Думите на шеф Петров изобщо не ме докоснаха. Той не е никой в живота ми, аз няма да го видя повече в живота си. Искрен съм като ви казвам, че не ме е обидил. За мен шеф Петров никога няма да бъде фактор в живота ми, за мен той е човек, който сменя мненията си през ден." така Антон Стефанов коментира мнението си за най-колоритния съквартирант шеф Петров. Той стана третият напуснал Къщата на VIP Brother 2017.

По темата

"Скандалите в къщата бяха денонощни. Аз прецених, че всичко това изключително ме уморяваше и реших, че няма никакъв смисъл да се включвам повече в тези скандали, затова реших да си замълча. В този момент играта ме победи, както казах и на Миглена" - така Антон отговори на въпроса защо се е променило и обрало поведението му в къщата 

Какво още разказа Антон Стефанов в "На кафе" може да видите във видеото. 

Не пропускайте VIP Brother от понеделник до петък от 20.00 ч. по NOVA.

Всички подробности за Съквартирантите, актуални новини и ексклузивни кадри от риалити шоуто може да откриете в сайта на VIP Brother 2017 и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.