Новите епизоди поставят на изпитание професионализма на лекарите в хитовия български сериал по NOVA

Наскоро лекарският екип на МБАЛ "Св. Кирил" се сдоби с ново попълнение в лицето на актрисата Диана Димитрова. Чаровната дама, която има зад гърба си поредица спектакли и участие в български и международни продукции, облича престилката, за да се преобрази в д-р Огнянова – уролог, който работи от години в болницата, но едва сега се оказва в полезрението на зрителите. "Д-р Огнянова е праволинейна, но не се страхува да поема рисковете на професията и отговорностите, пред които се изправят много от добрите специалисти. Това ще бъде и причината тази седмица зрителите да видят пълното нарушаване на правила в болницата от д-р Огнянова и доцент Банков", разкрива екипът на най-успешния български медицински сериал.

Новите епизоди на "Откраднат живот: Чуждо тяло" ще поставят на изпитание професионалната експертиза на голяма част от лекарския екип. Доцент Захариев ще разбере, че проблемът с ръката му се задълбочава и е възможно никога повече да не оперира. Ситуацията ще го провокира напълно да загуби контрол над собственото си поведение и да се разбунтува срещу забраните от колегите му. Нестабилното поведение на д-р Добрева ще предизвика генерална промяна в отношенията й с д-р Тасев, а д-р Хинова ще се изправи пред резултата от проведените манипулации за оплождане.

Дали д-р Хинова и доц. Мазов ще се сдобият с жадуваното дете? Какво ще провокира доц. Банков и д-р Огнянова да нарушат всички правила? – зрителите ще научат в епизодите от вторник до четвъртък в 20:00 ч. по NOVA.  

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.