Гледайте хитовия български сериал тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Ново изпитание очаква двойката на Калин и Наталия в “Откраднат живот: Чуждо тяло”. В премиерния епизод на медицинския сериал тази вечер по NOVA Наталия ще направи първата крачка към сдобряване със своя съпруг, като го посещава в болницата. Калин е гузен и уплашен, тъй като лекарите в МБАЛ “Св. Кирил” продължават да говорят за случилото се между него и д-р Романова. Младият лекар ще направи всичко възможно, за да опази тайната за своята изневяра, но съдбата ще му скрои поредния номер. Дали Наталия ще разбере за аферата му с Романова и каква ще бъде реакцията ѝ?

Снимки от снимачната площадка на "Откраднат живот: Чуждо тяло" може да видите ТУК

Междувременно в болницата ще се разгори истинска война за сърцето на доц. Банков в резултат на поредица недоразумения. Вяра е убедена, че директорът на болницата има интерес към нея и ще сподели това с д-р Огнянова. До какво ли ще доведат приказките на д-р Добрева?

Не пропускайте премиерния епизод 30 на "Откраднат живот: Чуждо тяло" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.