Днес в 17.00 ч. почитателите на хитовия български медицински сериал ще могат да видят някои от любимите си звезди в Sofia Ring Mall

"Всички фенове ще могат да се срещнат с актьорския състав на "Откраднат живот" тази събота в 17.00 ч. в Sofia Ring Mall. Събитието тази година ще даде възможност на хората да задават въпроси и да дискутират темите, които ги вълнуват с актьорите", разказа Дария Симеонова в "На кафе", допълвайки, че в този момент ще бъде на снимки, но много от обичаните лица на продукцията ще се включат в звездното събитие. "Почитателите на сериала ще могат да задават въпроси не само на място, но и предварително на официалната Facebook страница на "Откраднат живот", допълни Емил Марков.

На въпроса в какво се крие тайната на успеха на хитовия български медицински сериал и двамата категорично отговориха, че на първо място са професионализмът и сплотеният екип. "Получи се много хубава симбиоза между сценарий, актьори и режисьори. Сработихме се и се разбираме изключително добре. Този дух се отразява на продукцията", сподели актьорът, който облича престилката на доцент Захариев. Гостуващите звезди си припомниха и моментите, в които Дария Симеонова се превръща в инициатор на сбирки с актьорския каст в болницата и четене на нови сценарии.

"Мотивирани сме да направим още по-добри неща. Излизаме все по-често от болницата, говори се дори и за снимки в чубжина", издаде новината Юлиан Вергов по време на репортаж от снимачната площадка с нощни снимки, адреналин и мотори.

Не пропускайте срещата с любимите си звезди от "Откраднат живот: Чуждо тяло" в събота, 11 ноември, от 17.00 ч. в Sofia Ring Mall. 

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.