Актьорът разказа за работата си по образа на д-р Генадиев в медицинския сериал в “Събуди се”

“Откакто участвам в “Откраднат живот”, хората ме спират по улицата и започват да ми разказват за своите болести или за техни преживявания със здравната система, които ние сме показали в сериала. Казват ми колко вярно представяме нещата”, сподели Димо Алексиев пред Лора Крумова в “Събуди се”. Актьорът е познат на зрителите като д-р Калин Генадиев в хитовата българска поредица .

“Ние захаросваме нещата в нашия сериал, а действителността в болниците е доста по-брутална”, смята актьорът и сподели някои от своите преживявания с лекари в нашата здравна система.

“Да си облечеш костюма и да си научиш текста не е достатъчно, ако искаш да създадеш подплата на своя образ. Изисква се повече време и задълбочаване в себе си, имайки предвид, че актьорите не се упражняват, след като излязат от НАТФИЗ”, разказа Димо Алексиев за работата си по ролята на лекар в “Откраднат живот”.

“Не мисля, че образът на доктор Генадиев може да убие актьора в мен. Всичко зависи как го играя и как се развива една история”, заяви Алексиев.

Какво още разказа Димо Алексиев за участието си в “Откраднат живот” и живота си извън екрана, гледайте във видеото от “Събуди се”.

Не пропускайте новите епизоди на “Откраднат живот: Чуждо тяло” във вторник, сряда и четвъртък от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.