Темите и гостите в предаването в неделя от 8.00 ч. по NOVA

В “Събуди се” тази неделя при Лора Крумова очаквайте архитекта на разширяването на Европа Гюнтер Ферхойген. Ще се разпадне ли Европа? Как изглеждаше България по време на присъединяването и днес - 10 години по-късно. Отговорите в предаването от 8.00 до 11.00 ч. по NOVA.

Триумфалната кралица на драмата в българския театър и кино Цветана Манева застава тази седмица пред Мон Дьо. За демокрацията, която се опита да я отрече, за миналото, което я превърна в легенда, за днес и утре, за провала и успеха, за голямата загуба и голямата любов.

Народът срещу Калин Терзийски – колко струват успехите в спорта и колко в литературата? Краси Боев разговаря с писателя.

Новата любима актриса на България от сериала на NOVA "Откраднат живот" Диана Димитрова също ще бъде част от гостите на предаването. Пред Василена Гръбчева тя разказва за рисуването, писането и актьорството.

В рубриката си "Да хванеш гората" Галя Щърбева разказва историята на едно българско село – Паламарца, в което половината от хората, живеещи там са чужденци от Англия, Ирландия, Франция, Нигерия и Тайланд.

Естрадната легенда Маргарита Хранова ще представи семейството си при Лора Крумова, а Веселин Маринов ще сподели емоциите си след концертите си в студиото на предаването.

Не пропускайте "Събуди се" в неделя с Лора Крумова от 8.00 до 11.00 ч. по NOVA.