Вижте какво се случва с най-популярната стажантка от Белия дом

Последните месеци са белязани от шумни секс скандали отвъд Океана. Холивудски звезди, музикални изпълнители и дори политици се оплакаха от сексуални посегателства срещу тях.

Безспорно обаче най-големият секс скандал, разтърсвал САЩ, остава този, в който главни герои са президентът в периода 1993-2001 г. Бил Клинтън и стажантката в Белия дом при неговото управление Моника Люински. Извънбрачната афера и нейното шумно разследване водят до процедура по импийчмънт на държавния глава през 1998 г.

СНИМКИ НА МОНИКА ЛЮИНСКИ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ ВИЖТЕ ТУК

След 21-дневен процес в Сената, всички обвинения срещу Клинтън са снети, припомня Дарик радио.

Какво обаче се случва с Моника?

След грандиозния скандал тя безспорно става най-атакуваната и обиждана жена в САЩ. Въпреки това, тя се изправя на крака и пуска своя собствена линия дамски чанти, която не жъне особен успех.

$1 млн. за роклята на Люински с ДНК на Клинтън

След като бизнесът й не потръгва добре, Моника заминава за Лондон, където завършва психология.

През 2014 г. около името й отново започва да се шуми. Причината този път е статия, която тя пише и в нея разказва за отношенията си с Клинтън. Люински посочва, че между двама им имало истински чувства.

Бивша журналистка обвини Бил Клинтън в сексуално посегателство (ВИДЕО)

Преди година Моника заяви публично, че никой не иска да я наеме на работа и вероятно лошата слава ще я преследва цял живот.

Люински вече е на 44 години. Приела е за своя кауза войната срещу тормоза в мрежата. Участва в различни форуми, където споделя своите опит и идеи за борба с това явление. Според нея този вид тормоз може да тласне хората към самоубийство.

За личния живот на Моника е известно, че има връзка, но не е омъжена. Прекарва свободното си време в медитации, срещи с приятели. Ходела и на терапия. Признава, че все още получава писма по електронната поща, в които се сипят обиди по неин адрес.

Въпреки това, Люински се появява на светски събития и демонстрира, че годините и униженията не са се отразили зле на физическата й форма. Скандалната брюнетка е запазила апетитните си форми, изглежда свежа и усмихната.

Информация: dariknews.bg

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.