Седмица преди финала, зрителите ще видят 4 епизода на хитовия български медицински сериал по NOVA

Довечера зрителите ще се пренесат във времето след 4 изминали месеца в МБАЛ "Св. Кирил", за да проследят промените в живота на лекарския екип. Четири ще бъдат и епизодите тази седмица, които ще се излъчват от вторник до петък в 20:00 ч. по NOVA. Седмица преди финала на 22 декември, феновете ще станат свидетели и на някои от съдбоносните събития за сезона.  

Сурогатната майка, която ще дари с дете д-р Хинова и д-р Мазов ще пожелае и невъзможното, възползвайки се от ключовата ситуация. Желанието й ще стигне дори до пренасяне в дома им, което ще създаде конфликт в семейството. Противоречия ще възникнат и между д-р Огнянова и доцент Банков. Мечтата на Зорница да заживее с директора на болницата ще бъде поставена под въпрос от самата нея, след като научи подробности за състоянието на съпругата му.

Виолета Захариева ще се изправи пред най-големия си страх – борбата с раковото заболяване, което беше надмогнала. Единственият човек към когото ще се обърне, е д-р Стилянова, а разговорът между тях ще намеси и доцент Захариев.

Дали Галя ще научи истината за случката между доцент Захариев и Виолета? Ще продължат ли напред д-р Огнянова и доцент Банков? – зрителите ще научат в новите епизоди на "Откраднат живот: Чуждо тяло", тази седмица по NOVA.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.