Всеки има възможността да гласува в анкетата на Gong.bg до 15 декември

В края на годината спортният сайт Gong.bg представя класация на най-значимите спортни събития у нас и в чужбина. В дните преди Коледа ще стане ясна подредбата на 10-те спортни събития, за които феновете са дали своя глас. Всеки потребител на сайта може да гласува в анкетата ТУК.

"С тази класация решихме да завършим годината, в която празнуваме десета годишнина на Gong.bg. Направихме анкетата погледната през призмата на нашите читатели, като сред 10-те събития има български и международни. В момента постиженията на Григор Димитров са много напред в класацията и мисля, че това е съвсем нормално, той е нашата голяма гордост" - разказа главният редактор на Gong.bg Николай Александров при гостуването си в предаването на NOVA – "Часът на Милен Цветков".

Освен постиженията на Григор Димитров тази година, останалите събития, за които феновете на спорта могат да гласуват, са боксовият мач между Антъни Джошуа и Кличко, този между Конър Макгрегър и Флойд Мейуедър, успехите на художествената гимнастичка Невяна Владинова и сноубордистът Радо Янков, както и шампионската титла на Реал Мадрид.