Актрисата сподели, че през последните няколко години спи по 3-4 часа на денонощие, за да се подготвя за ролята и интензивните снимки

Броени часове след драматичната раздяла на Виолета Захариева със сериала "Откраднат живот", актрисата, влязла в ролята на противоречивата и ярка героиня - Йоана Буковска-Давидова  - разказа в "Здравей, България" какво ѝ е донесъл образът и какви са били емоциите от участието ѝ в хитовата продукция.

"Благодарна съм на NOVA и Евтим Милошев за тази платформа, в която можем да правим кино, защото там можем да покажем на какво сме способни като актьори, да разгърнем потенциала си и да караме българската публика да се гордее с български продукт" - сподели Йоана Буковска-Давидова.

"Дадох много любов на Виолета, а тя отвърна с признанието на зрителите. Тя е първата ми главна героиня на малкия екран от 10 години насам. Чрез нея доказах защо киното е страст за мен. Виолета показва докъде съм стигнала като актриса и се превърна в нарицателно за днешното ни общество" - разказа актрисата за героинята си в най-успешния бългрски медицински сериал

Какво още разказа Йоана Буковска в студиото на Здравей, България вижте във видеото. 

Само два дни преди големия финал на четвърти сезон, който ще бъде излъчен на 22 декември, феновете взривиха социалните мрежи с коментари за разтърсващата игра на актрисата, която посвети ролята на своята майка, починала от онкологично заболяване. Предложения за Оскар и най-високи оценки бяха част от коментарите на официалната фейсбук страница на сериала. Силни моменти и съдбовни събития ще бележат живота и на други главни герои в предстоящите епизоди на "Откраднат живот: Чуждо тяло". Брак, раздяла и нов живот ще бъдат само част от развръзките в МБАЛ "Св. Кирил".

Не пропускайте епизодите до края на седмицата и дългоочаквания финал на четвърти сезон в петък от 20:00 ч. по NOVA. 

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.