По-скоро ми се струва изкупителна жертва, коментира тя

"Не само, че съм убедена, но има доказателства, че полицията и прокуратурата не са търсели Росен Ангелов, когото сочат за убиец на сина ми и още 5-ма души". Това каза за "24 часа" майката на убития в Нови Искър Боби - Стефка.

Записки за последния парламентарен вот - в тефтера до трупа на Кети Кюхова

"Ето, прочетох във вашия вестник, че след като е бил обявен за издирване, за да влезе в зтвора, той си е взел мобилен телефон на изплащане, пуснал си е и интернет. Дори му е заведено изпълнително дело, но наблюдаващият прокурор не го е знаел. И как може "24 часа" да го открие, а той не?", запита риторично почернената майка.

ДНК анализ доказва, че Росен Ангелов е убиецът (ВИДЕО)

"Не вярвам Росен да е убиецът, по-скоро ми се струва изкупителна жертва", коментира тя. Стефка обясни, че я държат в пълно неведение относно хода на разследването. Според нея било необяснимо защо Росен ще убива Кети, сочена за негова любовница, на място, далеч от семейството й, а часове по-късно ще застреля и тях при положение, че никой не го е видял.

Защо 9 години убиецът от Нови Искър е бил на свобода? (ВИДЕО)

"Той така или иначе се е укривал, защото вече е бил издирван", обоснова се жената. "Ето, вчера казаха, че са готови балистичните експертизи, а мен никой не ме е информирал. Дори не ми казват кога ще освободят тялото, за да мога да погреба сина си", каза още жената. По думите й всички, които са виждали Росен и са знаели, че той е издирван, са за затвора.

ТЪРСЕНЕТО ПРОДЪЛЖАВА: Полицията провери адрес в София за Росен Ангелов (ВИДЕО+СНИМКИ)

"От това, което чета по медиите, той се е разхождал свободно из гората, ходил е и при приятели в "Дружба". Това не е криене", завърши майката.

Досието на издирвания за шесторното убийство в Нови Искър

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.