Наложи се дори полиция да помогне на Гришо да напусне залата

Напрегнато очакване на резултати. Все още няма информация за медицинските изследвания на Григор Димитров и не е ясно дали проблемите с рамото му ще попречат на участието му в турнира DIEMA EXTRA Sofia Open.

ГРИШО САМО ПРЕД NOVA: На корта си сам, това е най-големият урок

Въпреки това тенисист номер 1 предизвика истинска еуфория в родния си град Хасково, където проведе открит урок. Наложи се дори полиция да помогне на Гришо да напусне залата. 

ГРИШО ЕКСКЛУЗИВНО ПРЕД NOVA: Където и да си в ранглистата, най-важното е да запазиш ценностите си (ВИДЕО)

Стотици го посрещнаха на кортовете, където преди години самият той започна кариерата си. Тренировката започна с най-малките, а шанс да се изправят срещу Григор получиха всички бъдещи тенис надежди.

Условията за тренировка днес нямат нищо общо с тези, при които е започнал подготовката си самият Григор.

Вижте СНИМКИ от емоционалната среща на Gong.bg

„Чудесно е, радвам се да видя всички деца. Харесва ми да виждам, че клубовете са пълни, че са научени да играят по-добър тенис”, сподели тенисистът.

Тръгването на Григор не беше никак лесно. Няколко пъти се стигна до намесата на полицията, за да бъде изведен от залата. Освен урок по тенис в Хасково, за зрителите на NOVA Григор Димитров разказа и кой е най-важният урок, който той лично е научил на корта.

„Няма значение кой си в ранглистата, винаги трябва да си човекът, който си. За мен това винаги е било много важно нещо”, каза той.

Репортер: Димитър Иванов

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.