Темите и гостите в сутрешния блок в понеделник от 6.20 ч. по NOVA

"Здравей, България" този понеделник  търси отговор на въпросите “Разцепва ли се Реформаторският блок? Защо Движение “България на гражданите” поиска анти ГЕРБ коалиция?”.  Гост по темата е Найден Зеленогорски. В предаването с водещи Аделина Радева и Виктор Николаев ще видите още:

Политика на ултиматумите - разединени ли са Обединените патриоти?

Бедствено положение в Брегово, река Тимок излезе от коритото си. На живо - има ли опасност от замърсяване на питейната вода с тежки метали?

Аспарухово - без надежда за възмездие след потопа. Защо и днес пострадалите от наводненията се страхуват, когато завали и не вярват на правосъдието?

Продават ни фалшификати – вместо оригинална козметика в интернет – как да разпознаем ментето от оригинала и опасни ли са за здравето ни? Темата в “На твоя страна” с Георги Георгиев.

Режисьори на бунт срещу Филмовия център. Има ли порочни практики при разпределянето на парите за българско кино?

100 км с кола само за лев и 50. Как е възможно това? Гледайте  “Пълен абсурд” с Румен Бахов.

Коментирайте темите на Facebook страницата на предаването, а отговорите на въпросите ще научите само в "Здравей, България" в понеделник, 12 март, от 6.20 ч. по NOVA. Дискусиите, коментарите и новините в "Здравей, България" можете да слушате и по Радио NOVA NEWS в София, Велико Търново и Кюстендил.