Гледайте семейния мюзикъл “Плажен тийн филм” от 12.50 ч. и приключенския екшън “Шест дни, седем нощи” от 14.50 ч.

Лятото се завръща с много приключения и забавни ситуации във филмите в съботния следобед по NOVA. Зрителите отново ще имат шанс да преживеят забравените морски емоции със семейния мюзикъл “Плажен тийн филм” днес от 12.50 ч. Лентата е една от най успешните продукции на Disney Channel през последните години и е заснет на един от най-красивите плажове в Пуерто Рико - Фахардо, а в главните роли влизат Рос Линч, познат от сериала "Остин и Али” и новооткритата звезда Мая Мичъл. “Плажен тийн филм” разказва за Брейди и приятелката му МакКензи – тийнейджъри сърфисти, които се наслаждават на последната вълна за лятото. По необясним начин те се озовават в любимия мюзикъл на Брейди, в който мотористи се конкурират със сърфисти кой владее плажа. Брейди трябва да намери начин как да излязат от сюжета на филма, защото в противен случай те ще станат завинаги част от сюжета му.Дали Брейди и приятелката му МакКензи ще успеят да се завърнат в реалността?

Забавленията следобед продължават в 14.50 ч. с Харисън Форд, Ан Хечи и приключенския екшън “Шест дни, седем нощи”. Форд влиза в ролята груб и недодялан летец на чартърни полети до екзотични острови, който се съгласява да закара до Таити устата нюйоркчанка. След като самолетът катастрофира при силна буря, двамата се озовават на пустинен остров, където им предстоят много комични ситуации. 

Не пропускайте семейния мюзикъл “Плажен тийн филм” от 12.50 ч. и приключенския екшън “Шест дни, седем нощи” от 14.50 ч. днес по NOVA.