Певицата проговори за пръв път за катастрофата, при която пострадаха тя, годеникът й и синът му

Отиде си едно прекрасно, възпитано, добро и с огромно сърце дете, което беше оценено и обичано от родителите си, от цялото си семейство, от приятелите си, от учителите си, от любовта на живота си - Деспина. Отиде си едно прекрасно дете, което беше прието в най-престижния университет - Boston University, и имаше мечти за бъдещето си, но Господ реши друго...”. Това написа певицата Емилия в профила си във Facebook часове след смъртта на сина на годеника й.

Почина момчето, пострадало тежко при катастрофата с Емилия

19-годишният Феди Башур издъхна в столичната болница „Света Анна”, където лекарите се бореха за живота му след тежка катастрофа. При инцидента, станал на АМ „Тракия” в четвъртък, пострадаха и самата Емилия и половинката й Жорж Башур.

Феди Башур получи тежка черепно-мозъчна травма, бе на апаратно дишане и в реанимация с опасност за живота. Емилия пък е с фрактури на ребрата и ръката, а Жорж Башур – с травми по лицето.

Пътувахме нормално и спокойно, със скорост не повече от 110 км/ч и неочаквано попаднахме на аквапланинг, който предизвика тази тежка катастрофа”, пише още Емилия.

СЛЕД КАТАСТРОФА: Фолк певицата Емилия е в болница (ВИДЕО)

Времето не лекува, но показва пътя, по който трябва да продължим... Трудно е да си СИЛЕН в такъв момент, трудно е да продължиш в такъв момент, но трябва да го направиш заради всички останали, които обичаш и които те обичат - дължиш им го...и ние ще продължим... Федка, почивай в мир - ние ще продължим живота си, но не без теб! Ти винаги ще си с нас, навсякъде!”, споделя поп фолк звездата.

ЕКСКЛУЗИВНО: Вятърът на промяната в живота на певицата Емилия (ВИДЕО)

Емилия: Три месеца докторите не знаеха какво ми е

Неразказани досега истории за поп фолка и живота извън сцената (ВИДЕО)

Емилия в „Извън новините”: Готова съм да пея и за 20 лева за моята публика (ВИДЕО)

Емилия: Нямам притеснения за връзката си с Коко (ВИДЕО)

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.