Гледайте видео дневниците на Емилия в „Извън новините” – тази неделя от 13.30 ч. по Нова

Една от най-лиричните изпълнителки на поп-фолк сцената – Емилия, ще застане пред камерата на „Извън новините” тази неделя.

Тя ще отпразнува рождения ден на сина си Иван, като му подари истински Джак Ръсел – защото той обожава животните. Ще посрещне имения ден на мъжа си с близки приятели и певци, а съпругът й ще й подари своето признание в любов, като я нарече най-верният приятел и голямата любов в живота му.

Емилия ще носи малката си камера навсякъде – на площада сред хората, в ресторанта, с абитуриентите, и дори на разходка и тенис със семейството. Човекът, който вече 9 години споделя с нея музикалната й кариера, ще разкаже как припадат от умора след дългите концерти. 25 часа – точно толкова пък продължават снимките на клипа на новата й песен, които Емилия издържа стоически – в студената вода и в среднощната зала на казиното. Във видео дневника на Емилия ще се включи и Весела Тотева – в разговор за изпитаното им приятелство и желанието да имат още деца, а с Галена ще се върнат назад към първите години от своята кариера. „Готова съм да пея и за 20 лева само за да съм с моята публика, а мечтая за деца и спокоен семеен живот”, ще сподели певицата в ефир.  „Песента е животът ми”, ще признае певицата, разказвайки за моментите, в които е пяла, докато синът й е болен, и дори след като е припадала от умора.

Каква е Емилия в очите на приятелите си? Какво си спомня за нея класната й ръководителка в училището за фолклорни изкуства в Широка лъка? И как ученичката Емилия извървя пеша 6 км. в снега… на високи токчета? Защото, както тя казва днес с усмивка – „любовта е искала жертви”.

А най-искрената и дълбока любов остава тази на майка й и баща й, които ще разкажат колко много се гордеят с малкото си момиче и с каква радост очакват новия й фолклорен албум.

Не пропускайте видео дневниците на Емилия в „Извън новините” – тази неделя, 22 юни, от 13.30 ч. по Нова.