Темите и гостите в сутрешния блок във вторник от 6.20 ч. по NOVA

В "Здравей, България" на 12 юни след оставката на социалния министър заради протестите на родители на деца с увреждания задава въпросът “Как те приемат решението и кой ще наследи Бисер Петков на поста?”. И още: Ще реши ли оставката проблема на майките на деца в неравностойно положение? Говори омбудсманът  Мая Манолова. В предаването с водещи Аделина Радева и Виктор Николаев ще видите още:

На живо – пътник беше ранен от хвърлен камък по влака, докога ще продължава обстрелът на композициите на БДЖ, които минават през софийския квартал “Факултета”?

Има ли опасност от нова трагедия във фабриката за утилизация на боеприпаси в Горни Лом – гледайте на живо?

Как трима възрастни хора дадоха над милион лева на телефонни измамници? И как “ало  мафията” успя да заработи близо 20 милиона лева за три години? Говори прокуратурата.

След зачестилите инциденти с превоз на ученици - как КАТ и ДАИ ги контролират?

Румен Бахов и властите в Пловдив по следите на вандал, изрисувал десетки фасади с графити.

Историческа среща между президента на САЩ Доналд Тръмп и лидера на Северна Корея Ким Чен Ун. Какво ще се случи?

Ще изключат ли БСП от Партията на европейските социалисти заради Истанбулската конвенция?  Говори червената депутатка  Нона Йотова.

Коментирайте темите на Facebook страницата на предаването, а отговорите на въпросите ще научите само в "Здравей, България" във вторник, 12 юни, от 6.20 ч. по NOVA. Дискусиите, коментарите и новините в "Здравей, България" можете да слушате и по Радио NOVA NEWS в София, Велико Търново и Кюстендил.