Гледайте специалните издания на предаването всяка събота от 19.30 часа по NOVА

Захари Бахаров и Рая Пакова потеглят на традиционното лятно турне на късмета. От 30 юни по NOVA, в поредица от специални летни издания на предаването, водещите ще обиколят България и ще се срещнат отново с едни от най-големите късметлии.

Щастието сполетя много хора благодарение на щедрите билети и игри. Предстои да разберем какви промени са настъпили в живота им след забележителните печалби от Национална лотария. По време на лятната обиколка по следите на късмета ще можем отново да усетим тръпката от играта и вълнуващите моменти, които преобърнаха живота на участниците.

Тази събота четирима милионери ще разкажат как се чувстват след огромните си печалби. Зрителите ще видят отново Димитър Митев, който спечели рекордния джакпот от 12 милиона лева и Ралица Димитрова, забогатяла с 1 510 000 лева от играта “Лото 6 от 47“. Захари ще гостува на Юскан Арифов, който грабна 1 000 000 лева от билет “Златните пирамиди за милиони“, а Рая ще бъде при милионера Красимир Костадинов, спечелил същата сума, но от билет „Американски долари“.

Водещите ще зарадват с чекове поредните късметлии. През лятото връчването им ще се състои до щанда на Национална лотария в Bulgaria Mall.

Не пропускайте специалните летни издания на предаването всяка събота от 19.30 ч. по NOVA.