Не пропускайте щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Национална лотария потегли на "Лятно турне на късмета 2018", за да се срещне отново с късметлиите, спечелили страхотни печалби от игрите. В предаването на 30 юни по NOVA четирима милионери разказаха какви промени са настъпили в живота им след забележителните печалби.

Рая Пакова се срещна с Красимир Костадинов, който спечели от 1 000 000 лева от билет „Американски долари“. Тя преряза лентата на напълно ремонтирания му дом. „Чувствам се по-добре след печалбата“, каза късметлията. С част от парите Красимир е сбъднал голямата си мечта, като си е купил трактор. Радва се и на прекрасен нов автомобил. След броени дни с приятелката му Марияна заминават на екскурзия в Чехия. „Определено по-добре се живее след печалба от Национална лотария“, споделя с усмивка Марияна.

Захари Бахаров отпътува за град Шумен, където се срещна с милионерa Юскан Арифов. „Животът стана по-спокоен“, сподели щастливецът, който спечели 1 000 000 лева от  билет „Златните пирамиди за милиони“. С парите си е купил две къщи. Юскан показа на Захари новообзаведения си дом и с радост заяви, че „Национална лотария сбъдва мечти“.

Топ късметлията Димитър Митев, който грабна рекордния джакпот от 12 милиона лева разказа, че се чувства много по-добре, пътува и е създал много приятелства. „Сега имам възможности за всичко“, каза той в предаването и показа снимки от екскурзиите си. 

Печалбата от 1 510 000 лева от играта „Лото 6 от 47“ е направила живота на късметлийката Ралица Димитрова „много по-хубав и по-спокоен“. „Националната лотария е едно от най-хубавите неща, които ми се случиха, защото ми даде шанс за ново начало, включително и за много по-лесно и бързо постигане на целите, които имах преди това“, сподели Ралица.

Национална лотария гостува на Петър Никифоров, който грабна прекрасен автомобил Citroen Elysee. „Карам си колата, тя ми е на късмет“, разказа той. Как се чувства след печалбата сподели и Даниела Танева, която триумфира с максималните 84 000 лева в играта „Сейфове“.

Късметлийката си спечели и 3000 лева от великденските яйца в шоуто на Велика събота. „87 000 лева е една много добра сума за нас. Успяхме да си помогнем с кредитите, ще попътуваме, ще подсигурим бъдещето си и ще се отдадем на спокойствие. Трябваше да изплащаме кредитите си още 10 години, а сега вече ги няма. Благодарим на Национална лотария“, каза Даниела.

Емилия Мешинкова, която спечели  40 000 лева и 7-дневна All inclusive почивка за двама в Доминикана от „МЕГА ДЖАКПОТ“, ще похарчи парите за децата си. Тя сподели, че екскурзията, на която се е насладила със съпруга си, е била разкошна.

Не пропускайте специалните летни издания на предаването всяка събота от 19.30 часа по NOVA.