Гледайте романтиката “В сънищата ми” от 12.50 ч. и приключенската лента “Синята лагуна” от 14.50 ч. днес по NOVA

Приказни приключения, пророчески съновидения, романтика и добро настроение изпълват филмовите заглавия в съботния следобед по NOVA. Кино маратонът започва в 12.50 ч., когато звездата от “Посейдон” Майк Вогъл и известната певица Катрин Макфий ще открият любовта в романтиката “В сънищата ми”. Майк и Катрин влизат в ролите на  Натали Русо и Ник Смит - самотни души, които не са сигурни дали някога ще срещнат любовта на живота си. След като двамата, независимо един от друг хвърлят монета в един и същи фонтан, започват да сънуват другия. Така постепенно се влюбват и искат да открият другия. Проблемът е как да се срещнат с човека от мечтите си в реалния свят. Как и къде да го открият?

В 14.50 ч. приключенията в ефира ще отведат зрителите до “Синята лагуна”. В приключенския филм, базиран на бестселъра на Хенри Де Вер Стакпул, героите на Брук Шийлдс и Кристофър Аткинс попадат на самотен остров, принудени да оцеляват сами из дивата природа. Докато очакват някой да ги намери, двамата откриват какво е любовта.

Не пропускайте развръзките в романтиката “В сънищата ми” от 12.50 ч. и приключенската лента “Синята лагуна” от 14.50 ч. днес по NOVA.